, ,

TRACK DAY CAN PADRÓ BENÈFIC «DIABETES ZERO» – 1 de maig de 2022

El pròxim 1 de maig de 2022, en el circuit de Can Padró s’organitza una col·laboració amb la Fundació @diabetescero, per a contribuir amb la causa.

Es tracta d’un track day, organitzat per @sms._garage i @afonducompeticio.

Preu de la inscripció 95 € per cotxe, més 25 € per segon pilot/copilot.

Per cada vídeo que encarregueu es donaran 10 € al vostre nom a la Fundació Diabetis zero, no dubteu a consultar-ne qualsevol dubte.

Per a la participació en l’esdeveniment serà necessari inscriure’s. Enviar un missatge a David, tel. 683456798 o per instagram: @sms._garage.

L’activitat es realitzarà amb una fi solidària: La captació de fons per a secundar econòmicament les recerques que es lliuraran a la Fundació Diabetis Zero. Aquestes recerques estan buscant la cura de la diabetis tipus 1, donant esperança a totes les persones que pateixen aquesta patologia.

TRACK DAY CAN PADRÓ BENÉFICO

El próximo 1 de mayo de 2022, en el circuito de Can Padró se organiza una colaboración con la fundación @diabetescero, para contribuir con la causa.

Se trata de un track day, organizado por @sms._garage y @afonducompeticio.

Precio de la inscripción 95 € por coche más 25 € por segundo piloto/copiloto.

Por cada video que encarguéis se donarán 10 € a vuestro nombre a la fundación diabetes cero, no dudéis en consultarme cualquier duda.

Para la participación en el evento será necesario inscribirse. Enviar un mensaje a David, tel. 683456798 o por instagram: @sms._garage.

La actividad se realizará con un fin solidario: La captación de fondos para apoyar económicamente las investigaciones se entregarán a la Fundación Diabetes Cero. Estas investigaciones están buscando la cura de la diabetes tipo 1, dando esperanza a todas las personas que padecen esta patología.

#youtrackday #canpadro #diabetescero #rodada #benefica #afonducompeticio #tandas #grip #racingcars #circuitcanpadro

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *