, ,

Pujada a Alp 2500 i Rallysprint Cerdanya – 12 al 14 de juliol de 2019 – Campionat d’Espanya i de Catalunya de muntanya.

Pujada Alp 2500

Tot preparat pel 4rt Festival Motorsport Alp 2500 (12-14 juliol)
Moltes són les novetats que contribuiran a que la temporada de muntanya de 2019 es converteixi en un èxit rotund. Un calendari indiscutiblement atractiu per la seva disposició de dates i ubicacions, interessants premis en metàl·lic, obsequis, difusió televisiva i molta presència online, formaran part del conjunt d’al·licients per potenciar el Campionat d’Espanya de Muntanya en totes les seves facetes.

Una de les notícies més interessants en aquesta nova temporada, és que la localitat pirinenca d’Alp acollirà novament un dels esdeveniments més importants de l’estiu, el 4rt Festival Motorsport Alp 2500, una autèntica festa del motor que reunirà durant tres dies activitats impossibles de passar per alt, totes elles com a complement de la IX Pujada Alp 2500 (12 a 14 de juliol), cita que segueix sent puntuable per als Campionats d’Espanya i de Catalunya de Muntanya.

Un altre de les trobades en aquest festival que no es pot passar per alt, serà el 4rt Rallysprint de la Cerdanya (13 de juliol), prova que es disputarà el dissabte en la mateixa carretera de la pujada a Alp, però en aquest cas en els dos sentits.

Malgrat que els dos plats forts seran la pujada i el rallysprint, els aficionats assistents també tindran la possibilitat de gaudir de múltiples activitats afins com la 4a Concentració de Vehicles Clàssics, que se celebrarà el diumenge 14 de juliol, on autèntiques joies de col·lecció dignes d’admirar es reuniran per delectar a tots els espectadors, juntament amb el que serà la 2ª ECO-Trobada (Vehicles ecològics). Així mateix, se celebrarà l’Alp Legend, una pujada d’exhibició de vehicles Legend amb cotxes que han marcat història i que sens dubte seran objecte de seducció per als presents degut a la seva espectacularitat i la història que atresoren.

Serà en definitiva, un cap de setmana ple de molta adrenalina, gaudi, emoció i activitats per a tota la família, i tot això es veurà reflectit gràcies a la impecable organització de Cerdanya Racing i V-Line Org, amb el suport de la RFEdA i de la FCA, per seguir fent d’Alp la referència en l’estiu automobilístic espanyol i català.

Mapa Pujada Alp

Plano Alp 2019

Programa Horari 4rt Festival Motorsport Alp 2500

Programa Horario Pujada Alp 2019

Més informació en: https://www.cerdanyaracing.com/es/pujada-alp-2500/

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *