Home / Noticias / Bloque I / Rallyes / RAL•LI LEGEND – LES CORBES MEMORIAL EDUARD CARRERAS GUILLERIES 25 i 26 DE NOVEMBRE DE 2016
A+ R A-
27 Oct

RAL•LI LEGEND – LES CORBES MEMORIAL EDUARD CARRERAS GUILLERIES 25 i 26 DE NOVEMBRE DE 2016 Destacado

Vota este artículo
(1 Voto)
Ens complau gratament poder els informar que Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza el 2n RAL·LI LEGEND Les Corbes
que es disputarà el proper 25 i 26 de Novembre de 2016 a la localitat de Sant Hilari Sacalm (Girona).
Aquest any i en memòria a la pèrdua del nostre estimat amic, company i puntal de la nostra escuderia, Eduard Carreras Marti, on sempre el recordarem per la seva alegria, la seva il·lusió i el seu afany, sempre participant en cos i ànima a tots els nostres projectes esportius i que per ell mai van suposar cap impediment per fer pinya amb tots nosaltres.
Per Peu a Baix sempre serà un referent i el tindrem molt present en tot moment en la nostra memòria; per tots aquests motius i per l'especial il·lusió que li feia aquest esdeveniment, ens emociona poder batejar aquesta prova a partir d'aquest any en la seva memòria; 2n RAL·LI LEGEND Les Corbes Memorial Eduard Carreras.

Ral·li de vehicles mítics, i d'interès històric en carretera tancada, dividit en l'apartat de Velocitat i Regularitat SuperSport.
A diferència de la primera edició, enguany la prova serà puntuable per els equips inscrits al Trofeu Legend Cup de vehicles històrics amb carretera tancada, dividit en l'apartat Legend ( Velocidad ) i Regularitat Super Sport.

Peu a Baix Motorsport, amb la realització d'aquest esdeveniment, pretén reviure l'ambient dels ral·lis dels anys 70-80 i 90, que transcorrien per als trams de les Guilleries, com el Ral·li Catalunya Costa Brava, puntuable per al mundial de ral·lis , Europeu i Campionat d'Espanya de l'especialitat i que van comptar amb la participació de pilots com Servià, Bardolet, Bassas, Canyellas, Sainz, Zanini, Toivonen, Kankkunen, Makinen, Mc.Rae, Pures, Blazquez, Solà, Gomez, Ventura, Guixeras i molts pilots més de primera línia arribats de tot Europa en cada època.


La Prova tindrà com a centre neurològic la població de SANT HILARI SACALM on acollirà la Base del Ral•li, les Verificacions Administratives ,les Verificacions Tècniques dels vehicles,
el Parc d’ Assistència I el Parc Tancat.

Les Verificacions Administratives i Tècniques dels vehicles, així com el Parc Tancat i entrega de pemis, es faran a zones habilitades per l’ Ajuntament de St. Hilari.
El Parc d’ Assistència serà al Passeig de la Font Vella de St. Hilari Sacalm.

Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, Arbúcies -Joanet, Espinelves, Sant Sadurni d’ Osomort, Osor I Santa Coloma de Farners ,per muntar el recorregut de la prova.

Amb totes les activitats previstes, s’espera una gran afluència de públic i de mitjans de comunicació.
Cal destacar que la Federació Catalana d’Automobilisme produeix imatges per a Televisió de Catalunya, on fan el seguiment de totes les proves federades al programa Motor a Fons, pel que el ral•li és una excel•lent oportunitat per donar a conèixer les nostres viles.


El Divendres 25 de Novembre, es duran a terme les verificacions administratives a la Casa de Cultura SANT HILARI SACALM, que serà la seu i Base de la prova . Les verificacions tècniques dels vehicles es faran dins al pavelló d’esports de Sant Hilari,cedits per l’ocasió.
El parc d’ assistència estarà ubicat al Passeig de la Font Vella, zona de treball dels equips on es reuniran tots els participants.
El matí de Divendres, esta programat una Sessió de verificacions mecàniques de vehicles, previst per aquells equips, que vulguin posar apunt el seu cotxe de cursa. Aquesta proba, coneguda internacionalment , com a SHAKEDOWN , es realitzarà al Tram del Coll del Buc Gi5441, entre la rotonda de Sant Sadurni d’ Osomort i la Sortida de la C-25 d’ Espinelves, entre les 9h del mati i la 13h.
Seguidament per la tarda, els vehicles quedaran custoniats al PARC TANCAT a la Plaça de l’Ajuntament de Sant HILARI SACALM


El Dissabte 26 de Novembre, a les 10h s’inicia la 1a Etapa del RAL•LI, formada per 4 trams
cronometrats que es transcorraran per els indrets de les Guilleries, on s’abarcan els mítics trams mundialistes al matí,COLL DEL BUC - ESPINELVES Gi5441 i PLA DE LES ARENES Gi5411; I ELS TRAMS D’ OSOR Gi542 i CLADELLS Gi551 per la tarda.


Els Trams de les Guilleries han estat escenari dels millors Ral•lis del Campionat del Món.
És una bona oportunitat per recuperar tot l’esperit d’aventura i de companyerisme que sempre acompanya el món dels Ral•lis, amb uns trams mitics, amb una tradició, que son un símbol per la província de Girona , ja que son els Tram més admirats per els millors pilots de la història, i els més recordats per a tots els aficionats al món dels Ral•lis.

FULL D'INSCRIPCIÓ
..............................................................

Estimados;
Nos complace gratamente poder les informar que Peu a Baix Motorsport Club Girona organiza el 2º RAL·LI LEGEND LES CORBES, que se disputará el próximo 25 y 26 de Noviembre de 2016 en la localidad de Sant Hilari Sacalm ( Girona ).
Este año y en memoria en la pérdida de nuestro querido amigo, compañero y puntal de nuestra escudería, Eduard Carreras Marti, donde siempre lo recordaremos por su alegría, su ilusión y su afán, siempre participando en cuerpo y alma en todos nuestros proyectos deportivos y que por él nunca supusieron ningún impedimento para cerrar filas con todos nosotros.
Para Peu a Baix siempre será un referente y lo tendremos muy presente en todo momento en nuestra memoria; por todos estos motivos y por la especial ilusión que le hacía este evento, nos emociona poder bautizar esta prueba a partir de este año en su memoria; 2º RAL·LI LEGEND LES CORBES Memorial Eduard Carreras.

Rally de vehículos míticos, y de interés histórico en carretera cerrada, dividido en el apartado de Velocidad y Regularidad SuperSport.
A diferéncia de la primera edición, este año la prueba será puntuable para los equipos inscritos al Trofeo Legend Cup de vehículos históricos en carretera cerrada, dividido en el apartado Legend ( Velocidad ) y Regularidad Super Sport.

Peu a Baix Motorsport, con la realización de este evento, pretende revivir el ambiente de los rallys de los años 70-80 y 90, que transcurrían para los tramos de las Guilleries, como el Rally Catalunya Costa Brava, puntuable para el mundial de rallys, Europeo I Campeonato de España de la especialidad y que contaron con la participación de pilotos como Servià, Bardolet, Bassas, Canyellas, Sainz, Zanini, Toivonen, Kankkunen, Makinen, Mc.Rae, Puras, Blazquez, Solà, Gomez, Ventura, Guixeras y muchos pilotos más de primera línea llegados de toda Europa en cada época.
Última modificación el Jueves, 27 de Octubre de 2016 03:45

Dejar comentario

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Contenido

Más noticias disponibles en ésta y otras categorías de este sitio web.

Comentarios

Estadísticas

  • OS : Linux w
  • PHP : 5.4.45
  • MySQL : 5.5.51-38.2
  • Tiempo : 01:56
  • Caching : Desactivado
  • GZIP : Desactivado
  • Miembros : 143
  • Contenido : 73
  • Enlaces : 88

Gente Online

Tenemos 35 invitados conectado(s)

Registrarse

*
*
*
*
*

* Campo requerido